• your-one-stop
  • connect-the-world
  • production

produk

Ningbo Standar sambungan kabel & kawat ko., Ltd. mangrupakeun produsén Cable & Kawat husus di PVC résin, Cable & Kawat kalawan PVC jeung karét jaket, Power ari, penyuluh ari, ari Reeland jsb

aplikasi

Urang nawarkeun rupa-rupa lineups produk
nu persis cocog pikeun sagala rupa aplikasi tur lingkungan operasi.

ngeunaan Company

■ Ningbo Standar sambungan kabel & kawat ko., Ltd. mangrupakeun produsén Cable & Kawat husus dina résin PVC, Cable & Kawat kalawan PVC jeung jaket karét, Power ari, penyuluh ari, ari Reeland jsb Pausahaan ieu kantor pusatna di hiji éndah tur merenah lokasi di Yuyao Kota propinsi Zhejiang, nu tepung wates jeung Express Jalan antara Hangzhou na Ningbo.

ngahubungan kami

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
WhatsApp Online Chat!