• your-one-stop
  • connect-the-world
  • production

Products

Ningbo Standard kabel & kabel co., Ltd. punika Produsèn Kabel & Wire specialized ing PVC resin, Kabel & Wire karo PVC lan Karet jaket, kabel listrik, kabel ekstensi, Kabel Reeland etc.

aplikasi

We offer sawetara saka sudhut lineups produk
sing persis pas kanggo macem-macem aplikasi lan lingkungan operasi.

About Company

■ Ningbo Standard kabel & kabel co., Ltd. punika Produsèn Kabel & Wire specialized ing resin PVC, Kabel & Wire karo PVC lan jaket karet, kabel listrik, kabel ekstensi, Kabel Reeland etc. Perusahaan iki markasé ing apik lan trep lokasi ing Yuyao City provinsi Zhejiang, kang cedhak karo Express Way antarane Hangzhou lan Ningbo.

Hubungi kita

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.
Tampilan Online Chat!